Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اعلام این مطلب که باید هرچه زودتر مشکل عوارض آزاد راه تبریز سهند حل شود گفت: کسانی که در شهرهای جدید سهند اسکان می یابند بیشتر از طبقه پایین جامعه هستند و اولویت دولت هم مردم است.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در آیین کلنگ زنی 1400 واحد از پروژه های طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند افزود: اتوبانی که در مسیر تبریز- سهند احداث شده است توسط پیمانکار خصوصی ساخته شده ولی نارضایتی زیاد است و وظیفه ماست تا جلوی نارضایتی ها را بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که باید هرچه زودتر تدبیری در این مورد اندیشیده شود گفت: وزیر راه وشهرسازی در تماس تلفنی که با بنده داشتند قول دادند ظرف چند ماه آینده این مشکل را حل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: ما نمی خواهیم حقی از پیمانکار و سرمایه گذار ضایع شود و بنابراین دولت باید طلبی را که سرمایه گذار دارد به وی پرداخت کند تا مردم بدون پرداخت عوارض به راحتی از اتوبان تبریز سهند رفت و آمد کنند.
نماینده ولی فقیه در استان با اظهار گلایه از مسئولی که گفته بود هر کس دوست ندارد از راه قدیم استفاده کند گفت: یکی از مسئولین بعد از اظهارات من در مورد عوارض آزاد راه تبریز سهند گفته بود مردم از راه قدیم رفت و آمد کنند و این حرفها چه معنی دارد.
وی افزود: ساخت خانه تنها هدف نیست بلکه باید به حواشی نیز دقت شود.
وی از مدیرعامل شرکت عمران شهر سهند خواست هرچه سریعتر مشکل عوارض را پیگیری کند و گفت: این که عده ای بیایند جوسازی و یا سخنرانی کنند و یا بگویند از جاده قدیم استفاده شود به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
امام جمعه تبریز گفت: در سفر ریاست جمهوری به تبریز نیز یکی از خواسته هایم حل عوارض اتوبان تبریز- سهند خواهد بود.
وی با تقدیر از عملکرد سپاه عاشورا گفت: سپاه امروز در عرصه های گوناگون حضور فعال دارد و در کارهای خیر مردمی پیشقدم است و اجرای پروژه عظیم 1400 واحدی مسکن ملی را که توسط بسیج سازندگی و با همیاری پیمانکاران در شهر سهند کلنگ زنی شد در آستانه نیمه شعبان به فال نیک می گیریم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور نیز در این مراسم با اشاره به آغاز ساخت 1400 واحد مسکن نهضت ملی مسکن در شهر سهند گفت: گام مهمی در ساخت مسکن در شهر سهند شروع شده که امید است به کل شهرهای آذربایجان شرقی تعمیم یابد.
وی گفت: 4400 واحد از پروژه های طرح نهضت ملی مسکن توسط سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا در شهرهای سهند، مراغه و مرند اجرا می شود.
سردار محمد زهرایی افزود: سازمان بسیج سازندگی براساس سند 10 ساله در بحث های محرومیت زدایی، خدمت رسانی و کاهش فقر ماموریت ویژه دارد.
وی گفت: در طرح جامع محرومیت زدایی مقرر شده است تا در محرومیت زدایی مردم پایه باشند یعنی اولویت محرومیت زدایی از روستاها، حاشیه شهرها و شهرهای جدید شروع شود.
زهرایی افزود: بر این اساس ساخت مسکن در اولویت قرار گرفت و مقرر شد طی دوسال 130 هزار مسکن با اولویت مددجویان کمیته امداد، روستاها و محلات حاشیه شهر و با اولویت محرومین ساخته شود.
وی گفت: از این 130 هزار مسکن، ساخت 40 هزار مسکن در روستاها با کمیته امداد به تفاهم رسیدیم که از این 40 هزار مسکن هم حدود 5 هزار مسکن از پیشرفت فیزیکی برخوردار است و مابقی نیز با شرکت بازآفرینی شهری و بخشی هم در شهرهای جدید با شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به نتیجه خواهیم رساند.
وی افزود: در بحث آبرسانی نیز برای آب شرب و کشاورزی 7 هزار و 138 روستا با وزیر نیرو قرارداد بسته شده است.
زهرایی گفت: در بحث اشتغالزایی هم احیاء صنایع خرد و کوچک را برعهده گرفته ایم.
وی گفت: در شهر سهند هم ساخت 1400 واحد مسکن نهضت ملی شروع شد که در سایر شهرها هم با تحویل زمین اقدام به شروع پروژه خواهیم کرد.
دکتر عباس مصطفوی مدیرعامل شرکت عمران شهر سهند نیز با اشاره به ماموریت شرکت عمران در ساخت 78 هزار واحد مسکن گفت: زمین های این واحدها تامین شده است و مقرر شده 48 هزار واحد در شهر جدید سهند، 20 هزار واحد در شهر جدید شهریار، 10 هزار واحد در شهر جدید گلمان در طول چهار سال احداث و تحویل داده شود.
وی افزود: تعداد 13700 واحد نهضت ملی مسکن را در شهر جدید سهند عملیاتی کرده ایم که در بین شهرهای جدید کشور رتبه اول را کسب کرده است. وی گفت این رتبه استان آذربایجان شرقی را در بین دیگر استان ها ممتاز کرده است.
مصطفوی گفت: یکی از دغدغه های ساخت این واحدها مشکل تسهیلات بانکی بود که طی جلساتی که با مسئولین بانک مسکن از جمله دکتر علمداری عضو هیئت مدیره بانک مسکن کشور و نیز دکتر رنجبریان رئیس شعب بانک مسکن استان داشتیم در این مورد گام های خوبی برداشته شده است به طوری که وام سیصد میلیون تومانی به چهارصد میلیون تومان همچون کلانشهرها افزایش یافته است.
در این مراسم مهندس غراوی عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید نیز حضور داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سهند محرومیت زدایی نهضت ملی مسکن بسیج سازندگی شهرهای جدید شهر سهند شهر جدید عمران شهر جدید سهند هزار مسکن هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت

سیدمعین نظری در حاشیه رویداد سه‌روزه «صدرا» با شعار «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حال برگزاری است، این اتفاق علمی را مایه مباهات خواند و اظهار کرد: به جرئت می‌گویم که این رویداد یکی از برنامه‌های اثرگذار دانشگاهی و جزء بهترین رویدادهاست.

وی، «صدرا» را بسترساز ارتباط سازنده بین دانشگاه و صنعت با تمرکز بر اشتغالزایی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برشمرد و متذکر شد: اشتغال دانشجویان و ورود آنها به بازار کار یکی از دغدغه‌های مهم ما بوده و هست.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، رویداد «صدرا» را مصداق «برد ـ برد» برای صنعت و دانشگاه برشمرد و عنوان کرد: رویکرد مسئله‌محوری در دانشگاه می‌تواند مشکلات و عارضه‌های صنعت را رفع و در عین حال نیز این مهم می‌تواند برای دانشگاه درآمدزایی ایجاد کند.

نظری متذکر شد: برقراری ارتباط دانشجویان با صنایع و برند‌های حاضر در این نمایشگاه و به‌کارگیری افراد مستعد و صاحب ایده در آنها می‌تواند به‌لحاظ کاهش دغدغه اشتغال دانشجویان کمک‌کننده باشد.

وی تأکید کرد: با برقراری این ارتباط بین دانشجویان و واحد‌های تولیدی و صنعتی، دانشجوی دغدغه‌مند می‌تواند نسبت به آموزش مهارت‌های جانبی برای ورود راحت‌تر به بازار کار نیز حساس شده و در هدفگذاری خود را در این مسیر قرار دهد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان یادآور شد: در جریان این رویداد علمی برخی شرکت‌ها برای جذب نیزو اعلام نیاز می‌کنند که می‌توان عامل اتصال دانشجو به بازار کار بود و گامی در ایجاد اشتغال برداشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است
  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • آزاد راه ارومیه _تبریز تکمیل می شود
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی