Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سید محمدعلی آل هاشم  آل هاشم در آیین کلنگ زنی ۱۴۰۰ واحد از پروژه های طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند اظهار کرد: اتوبانی که در مسیر تبریز- سهند احداث شده است توسط پیمانکار خصوصی ساخته شده ولی نارضایتی زیاد است و وظیفه ماست تا جلوی نارضایتی ها را بگیریم.

وی با اشاره به این که باید هرچه زودتر تدبیری در این مورد اندیشیده شود، گفت:  وزیر راه وشهرسازی در تماس تلفنی که با بنده داشتند قول دادند ظرف چند ماه آینده این مشکل را حل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل هاشم افزود: ما نمی خواهیم حقی از پیمانکار و سرمایه گذار ضایع شود و بنابراین دولت باید طلبی را که سرمایه گذار دارد به وی پرداخت کند تا مردم بدون پرداخت عوارض به راحتی از اتوبان تبریز سهند رفت و آمد کنند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان ‌شرقی با اظهار گلایه از مسئولی که گفته بود هر کس دوست ندارد از راه قدیم استفاده کند، گفت: یکی از مسئولان بعد از اظهارات من در مورد عوارض آزاد راه تبریز- سهند گفته بود مردم از راه قدیم رفت و آمد کنند و این حرفها چه معنی دارد. 

وی افزود: ساخت خانه تنها هدف نیست بلکه باید به حواشی نیز دقت شود.

 آل هاشم از مدیرعامل شرکت عمران شهر سهند خواست هرچه سریعتر مشکل عوارض را پیگیری کند و گفت:  این که عده ای بیایند جوسازی و یا سخنرانی کنند و یا بگویند از جاده قدیم استفاده شود به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

امام جمعه تبریز گفت: در سفر ریاست جمهوری به تبریز نیز یکی از خواسته هایم حل عوارض اتوبان تبریز- سهند خواهد بود.

وی با تقدیر از عملکرد سپاه عاشورا گفت: سپاه امروز در عرصه های گوناگون حضور فعال دارد و در کارهای خیر مردمی پیشقدم است و اجرای پروژه عظیم ۱۴۰۰ واحدی مسکن ملی را که توسط بسیج سازندگی و با همیاری پیمانکاران در شهر سهند کلنگ زنی شد در آستانه نیمه شعبان به فال نیک می گیریم.

 

انتهای پیام/۶۰۰۲۶

منبع: فارس

کلیدواژه: شهر جدید سهند وزیر راه و شهرسازی آل هاشم فارس تبریز شرکت عمران شهر سهند امام جمعه تبریز آل هاشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۸۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی

به دنبال سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین در غرب به ویژه آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و فرانسه که از بعد از عملیات ۷ اکتبر حماس آغاز شد، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که نارضایتی از دموکراسی در اروپا رو به افزایش است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه یورو نیوز با استناد به نتیجه یک مطالعه جهانی نوشت که نارضایتی از دموکراسی در برخی از بخش‌های اروپا درحال افزایش است چرا که حکومت‌ها نتوانستند انتظارات دموکراتیک شهروندان را برآورده کنند.

شاخص ادراک دموکراسی (DPI) که با جامعه آماری 63 هزار نفر از 53 کشور جهان، از جمله 15 کشور عضو اتحادیه اروپا بزرگترین ارزیاب دموکراسی در سطح جهانی محسوب می‌شود، تحقیقی بین ماه‌های فوریه و آوریل سال جاری انجام داد.

براساس این تحقیق، اگرچه اکثر شهروندان اتحادیه اروپا (57 درصد) وطنشان را دموکراتیک می‌دانند، اما در سه کشور فرانسه، یونان و مجارستان اکثریت اکنون بر این باورند که در دموکراسی زندگی نمی‌کنند.

گزارش شورای اروپایی از نابرابری‌های اجتماعی در آلمان

علاوه بر سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین که در کشورهای بزرگ اروپایی صورت گرفته و همچنین جنبش اخیر دانشجویی که با برخورد خشن نیروهای امنیتی کشورهای غربی روبرو است، اعتراض‌های خود اروپایی هم در مورد افزایش قیمت‌ها، درخواست برای افزایش دستمزد و جنبش اعتراضی کشاورزان بی نتیجه بوده است.

پس از خروج از بحران کرونا و همچنین شروع جنگ اوکراین که با پیامدهای اقتصادی بزرگی برای اروپا همراه بود، مساله افزایش قیمت‌ها و کفاف ندادن دستمزدها موجب اعتراض مردم بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه شد.

در عمده اعتراض‌ها و درخواست‌هایی که معترضان مطرح می‌کردند (مانند مخالفت با افزایش سن بازنشستگی در فرانسه یا افزایش دستمزدها در انگلیس یا اعتراض کشاورزان به رقابت نابرابر با محصولات اوکراینی) عمدتا به نتیجه نمی‌رسید و این می‌تواند از جمله عوامل دلسرد کننده افراد در مورد دموکراسی حاکم در اتحادیه اروپا باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف خودسرانه‌ی نوروبیون چه عوارضی دارد؟
  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • تسریع در اتمام پروژه آزادراه ارومیه تبریز در دستور کار قرار دارد
  • وعده‌های مدیریتی « تاکید بر اتمام هرچه سریع‌تر آزادراه ارومیه-تبریز» ادامه دارد
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • واکنش اینفانتینو و مسی به درگذشت اولین مربی قهرمان فوتبال آرژانتین
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • آخرین وضعیت ترافیکی آزادراه کرج تهران در ۱۷ اردیبهشت