Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب اسماعیلی روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبه شورای ترافیک شهرستان اسکو مبنی بر اینکه خدمات دهی شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه تا سال ۱۳۹۶ بوده است، افزود: در صورتی که شورای اسلامی و شهرداری سهند اقدام به راه اندازی پایانه مرکزی نکند، هرگونه خدمات دهی از سوی این شرکت متوقف خواهد شد.

وی اظهار داشت: با توجه به بند ۹ مصوبه سال ۱۳۹۵ شورای ترافیک شهرستان اسکو مبنی بر احداث پایانه مرکزی اتوبوسرانی در شهر جدید سهند تا پایان سال ۱۳۹۶ و خدمات دهی به فازهای مختلف این شهر توسط سیستم حمل و نقل عمومی توسط شهرداری سهند، در صورت عدم ایجاد و معرفی پایانه مرکزی تا پایان سالجاری و انجام خدمات حمل و نقل عمومی داخل شهر توسط شهرداری سهند، عملا" خدمات رسانی اتوبوس های شرکت واحد تبریز به این شهر امکانپذیر نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی ادامه داد: تشکیل و تفکیک سیستم حمل و نقل درون شهری در داخل شهر سهند از خدمات ناوگان اتوبوسرانی تبریز و در کنار آن احداث پایانه اتوبوسرانی برای فراهم کردن انجام خدمات حمل و نقل مسافر بین شهر تبریز- سهند و بالعکس توسط اتوبوس های این شرکت، بر عهده شهرداری سهند است.

وی اضافه کرد: بدیهی است طبق قوانین موضوعه و با توجه به توسعه شهر جدید سهند، شهرداری این شهر موظف به تشکیل سامانه حمل و نقل درون شهری بوده و شرکت واحد تبریز و حومه وظیفه ای در خصوص حمل و نقل عمومی در مسیرهای داخل شهر سهند آن هم با قبول هزینه های بالای تعمیرات و نگهداری ندارد و در صورت عدم اقدام به موقع تا پایان سال ادامه خدمات رسانی به این شهر مقدور نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، شهر جدید سهند واقع در ۲۵ کیلومتری شمال غرب تبریز و در دامنه کوه سهند یکی از شهرهای آذربایجان شرقی است که با هدف اسکان سرریز جمعیت شهر تبریز تاسیس شده است؛ این شهر که بخش عمده ای از ساکنان آن را سرریز جمعیت تبریز تشکیل می دهد، افزون بر ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد.

ارایه خدمات حمل و نقل عمومی شهر جدید سهند از زمان توسعه آن در اواسط دهه ۱۳۷۰ تاکنون توسط شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه انجام می شود؛ این در حالی است که کلان شهر تبریز خود با مشکل کمبود و فرسودگی ناوگان اتوبوسرانی مواجه است. 

در حالی که به گفته کارشناسان تبریز با ۱.۸ میلیون نفر جمعیت به بیش از یک هزار و ۸۰۰ دستگاه اتوبوس شهری نیاز دارد، تعداد اتوبوس های انوگان حمل و نقل عمومی آن به حدود ۷۰۰ دستگاه می رسد که به گفته مسوولان شهری نیمی از آن نیز فرسوده است.

برچسب‌ها تبریز اتوبوس سهند مدیریت شهری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز اتوبوس سهند تبریز اتوبوس سهند مدیریت شهری اتوبوسرانی تبریز حمل و نقل عمومی شهر جدید سهند شهرداری سهند شرکت واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۳۰۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبریز ظرفیت فرهنگی بی‌نظیری برای جذب سرمایه‌گذار دارد

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تبریز گفت: تاریخ و تمدن دیرین تبریز ظرفیت بی‌نظیر در کشور است که جذابیت و امتیاز ویژه‌ای برای جلب مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، رضا خلیلی ظهر امروز _پنجشنبه بیستم اردیبهشت_ در دیدار با هیئت مدیره انجمن حامیان میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: شهر تاریخی تبریز جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ و سیاست و اقتصاد منطقه داشته است که امروزه نیز این نقش در سطوح بالا محفوظ است.

وی افزود: تبریز به عنوان مرکز استان آذربایجان شرقی در همسایگی سه کشور خارجی تأثیر بالایی در شرایط منطقه دارد که یکی از این موارد ارتباطات اقتصادی گسترده است.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تبریز تاکید کرد: با توجه به برگزاری همایش بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری می‌توان با بهره گیری از پتانسیل‌های تاریخی و فرهنگی تبریز و نیازسنجی‌های انجام شده بسته‌های سرمایه گذاری متنوعی برای ارائه به سرمایه گذاران و جذب مشارکت‌های بخش خصوصی تدوین کرد.

خلیلی ادامه داد: انجمن حامیان میراث فرهنگی به عنوان یک تشکل مردم نهاد با توجه به سابقه عملکرد مطلوب و افراد متخصص و کاردان در جلب این مشارکت و معرفی تاریخ و تمدن دیرین تبریز می‌تواند نقش مؤثری در کنار شهرداری ایفا کند.

کد خبر 752037

دیگر خبرها

  • تبریز ظرفیت فرهنگی بی‌نظیری برای جذب سرمایه‌گذار دارد
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • پیش بینی 3 خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • هویت شهید گمنام در تبریز شناسایی شد
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود