Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحسن موسوی روز سه شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این واحد با افت تولید به ۲۸۰ مگاوات رسیده بود، افزود: مالک این نیروگاه حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعمیر این واحد اختصاص داده و کار تعمیرات نیز به دست پرسنل این شرکت انجام می‌ شود.

وی با اشاره به این‌که تعمیرات این واحد ۹۰ تا ۱۰۰ روز طول می‌کشد، اظهار داشت: نیروگاه‌های حرارتی بخار معمولا پس از فعالیت ۴۰ تا ۵۰ هزار ساعته از مدار خارج شده و وارد مرحله تعمیرات اساسی توربین می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان‌شرقی گفت: سایر بخش‌های نیروگاهی نیز در صورت نیاز به سرویس دهی از این فرصت استفاده کرده و تحت تعمیر قرار می‌گیرند.

موسوی، با بیان این‌که یک واحد نیروگاه سهند بناب نیز در دست تعمیرات اساسی است، ادامه داد: این تعمیرات به صورت برنامه سالانه توسط شرکت دیسپاچینگ انجام می‌ شود و در زمان تعمیرات واحدها، خلاء تامین انرژی از سوی سایر نیروگاه‌ها پوشش داده می‌شود تا خاموشی اتفاق نیافتد.

وی مدعی شد: نیروگاه‌های حرارتی بخار و سیکل رنکین تبریز و سهند با آخرین تکنولوژی‌ها در حال فعالیت بوده و معمولا افزایش کیفیت تکنولوژی در حوزه نیروگاه‌های سیکل رنکین در دنیا چندان وجود ندارد و ۲ نیروگاه تبریز و سهند جزو بهترین نیروگاه‌های جهان هستند.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی گفت: نیروگاه تبریز دارای ۲ واحد بخار ۳۵۰ مگاواتی، سهند بناب دارای ۲ واحد ۳۲۵ مگاواتی و صوفیان دارای چهار واحد گازی ۲۵ مگاواتی بوده و نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی بخش خصوصی در هریس نیز در حال تکمیل و ۱۰۰ مگاوات نیز نیروگاه های پراکنده بخش خصوصی در استان وجود دارد.

موسوی، افزود: راهکار این شرکت برای عدم خاموشی ها در پیک سالانه، نگهداشتن نیروگاه‌ها در تولید توان اسمی آن‌ها بوده و تولید نیروگاه‌ها ممکن است بنا به دلایل و مشکلات فنی کاهش یابد، اما با انجام تعمیرات اساسی و سرمایه گذاری می‌توان این موانع را رفع کرد.

وی با بیان اینکه در سال آینده نسبت به امسال در تبریز حداقل به میزان ۷۰ تا ۸۰ مگاوات تولید برق افزایش می یابد، یادآوری کرد: تلاش می شود نیروگاه‌ها به حداکثر تولید برسند و در این راستا از مردم می خواهیم در مصرف برق که با زحمت تولید می‌شود، نهایت دقت و صرفه جویی را انجام دهند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز مصرف بهینه برق برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز مصرف بهینه برق آذربایجان شرقی تبریز مصرف بهینه برق برق نیروگاه ها تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۷۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران از تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، احمد زمانی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمن و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز گفت: با توجه به سند چشم‌انداز و راهبرد عملکرد شرکت‌های پالایش گاز، سال ۱۴۰۲ مقرر شد که پیش‌شرط آغاز دوره تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها بررسی و اجرای کامل استانداردهای ایمنی و اچ‌اس‌ئی باشد تا تعمیرات با کیفیت بیشتر و با بالاترین سطح ایمنی انجام شود.

وی تأکید کرد: بر مبنای چشم‌انداز تعریف‌شده برای جایگاه شرکت‌های پالایش گاز در سال ۱۴۰۴، راهبرد ما به سمتی است که پالایش گاز ایران صنعتی سرآمد و در تراز جهانی باشد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در ادامه، افزود: به همین دلیل چهار مأموریت فرآورش و ذخیره‌سازی ایمن و بهره‌ور، به‌عنوان مأموریت‌های اصلی شرکت‌های پالایشی در نظر گرفته شده است.

زمانی با ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ در بخش پالایشگاهی گفت: پارسال در ابتدای فصل تولید در گردهمایی شرکت‌های پالایش گاز، ترتیباتی اندیشیده شد تا تولیدِ بدون وقفه داشته باشیم و به لطف خدا و همت همکاران توانستیم اثربخشی این قسمت را از ۹۴ درصد به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی با ارائه آماری از حجم تولید گاز در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: پارسال در مجموع حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز از پالایشگاه‌های گازی به شبکه انتقال و توزیع تحویل داده شد.

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: براساس اقدام‌های انجام شده برای استمرار تولید از طریق کاهش مدت زمان توقف تولید برنامه‌ریزی شده، بهینه‌سازی برنامه‌های تعمیراتی، خلاقیت در جابه‌جایی خوراک پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی در زمان تعمیرات اساسی، میزان عدم‌النفع ناشی از تعمیرات اساسی نسبت به سال ‌پیش از آن، ۲۸ درصد کاهش یافت و عدم‌النفع ناشی از توقفات غیر برنامه‌ریزی نیز ۴۵ درصد کاهش یافت؛ همچنین ظرفیت دریافت خوراک پالایشگاه‌ها نیز تا ۷ میلیارد مترمکعب افزایش یافت.

دیگر خبرها

  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • تابستان منهای خاموشی
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی